Coaching Eindhoven

 

Allereerst: coaching bij Pagijn heeft altijd een link naar de werksituatie. Dat is de context waarop de begeleiding is gebaseerd.

 

Veel organisaties hebben te maken met personeelsuitval door burnout en stress. De oorzaak is altijd een combinatie van factoren, maar werkdruk scoort meestal hoog. In een coachingstraject krijgt Pagijn samen met de medewerker alle oorzakelijke factoren op een rijtje. Gaat het bijvoorbeeld wel om werkdruk of speelt er ook iets anders? Hoe kun je op een andere manier met die werkdruk omgaan? Zit iemand wel op de juiste plek? Pagijn wil mensen weer grip laten krijgen op zichzelf en hun situatie. Zelfinzicht, bewustzijn én vitaliteit zijn hierin de kernwoorden.

 

Daarnaast kunnen we medewerkers coachen die hun functie anders of beter willen invullen. Met management-coaching bijvoorbeeld. We zoeken dan uit welke vaardigheden er ontwikkeld moeten worden om goed leiding te kunnen geven. Kandidaten en opdrachtgevers bepalen hier zelf de agenda, Pagijn geeft structuur aan het proces en stuurt op hoofdlijnen.

 

Twee fasen

Het coachingstraject kent altijd twee fasen. In de eerste wordt inzicht en bewustzijn ontwikkeld; inzicht in de situatie en bewustzijn over hoe en waarom die situatie heeft kunnen ontstaan. In de tweede fase helpt Pagijn om oude patronen en gewoonten ook echt te doorbreken. Dat maakt de weg vrij voor een nieuwe manier van werken.

 

‘Ga wandelen, fietsen, hardlopen, vitaliteit is
zo belangrijk

 

‘Wat kun jij charmant confronteren zeg’
(cliënt tegen Mieke Geevers)

 

‘Er moet wel resultaat
gehaald worden’

 

© 2021 | Pagijn | Webdesign Red Rose Design www.redrose-design.nl